Dane osobowe (RODO)

Dane osobowe (RODO)

Firma KONARSKI Radosław Konarski z siedzibą przy ul. Słonecznej 7d 55-095 Długołęka, jako Administrator Danych Osobowych, informują Pana/Panią, iż:

  1. Podstawą prawną przetwarzania danych osobowych jest Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE, zwanej „RODO”.
  2. Podstawą prawną przesyłania informacji drogą elektroniczną jest Ustawa z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U z 2013 r., poz. 1422 ze zm.).
  3. Posiada Pani/Pan prawo do:
    • dostępu do swoich danych osobowych i otrzymania kopii danych osobowych podlegających przetwarzaniu;
    • sprostowania swoich nieprawidłowych danych;
    • żądania usunięcia danych (prawo do bycia zapomnianym) w przypadku wystąpienia okoliczności przewidzianych w art. 17 RODO;
    • żądania ograniczenia przetwarzania danych w przypadkach wskazanych w art. 18 RODO;
    • wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych w przypadkach wskazanych w art. 21 RODO;
    • przenoszenia dostarczonych danych, przetwarzanych w sposób zautomatyzowany.

Katamaran LAGUNA

Popłyń po wrocławskim odcinku Odry katamaranem Laguna.

Więcej

Katamaran KUBA

Popłyń po wrocławskim odcinku Odry katamaranem Kuba.

Więcej

Katamaran RAY

Popłyń po wrocławskim odcinku Odry katamaranem RAY.

Więcej

Trasy rejsów po Odrze

Wrocław widziany z Odry jest piękny. Przyjdź, zobacz.

Więcej